Vad är viktigt med bonusen för sportspel?

Det viktigaste för nya kunder är vanligtvis bonusbeloppet. Ju mer pengar du får efter din första insättning, desto intressantare är det. Du registrerar dig trots allt bara en gång hos en leverantör av onlinespel och när du väl har bestämt dig bör du säkra den högsta spelbonusen. I slutändan vill du också få ut maximalt belopp direkt, eftersom bonusarna nästan alltid inte längre är tillgängliga efteråt. Om du gör allting rätt kan du alltså börja med upp till 100 euro utöver din första insättning.

Villkor för insättningar

När du talar om en välkomstbonus talar du vanligtvis om en betsafe bonus för första insättningen. Det betyder att den första insättningen efter att du öppnat ett konto är avgörande för hur stor bonusen blir. Därför bör du tänka noga på hur mycket du överför i början. Här kan det bli ett misstag om man är för snål eller inte vill riskera för mycket. Om du har bestämt dig för att satsa bör det vara uppenbart för alla att ett så stort spelkonto som möjligt bara kan vara en fördel för att lyckas. Endast den första insättningen berättigar till bonusen! Bonusen kan inte aktiveras senare. Om du har bestämt dig för att satsa bör du därför inte vara alltför blyg, för om du har mer pengar att satsa med kan du också få större vinster.

Betalningsmetoder

Med alla insättningsbonusar är det viktigt att vara uppmärksam på vilken betalningsmetod som används när du gör en insättning. För det första beviljas bonusarna inte med alla betalningsmetoder. Med de vanligaste betalningsmetoderna, som banköverföring, PayPal eller kreditkort från MasterCard eller Visa, krediteras välkomstbonusen vanligtvis utan problem. Med vissa e-plånböcker som Skrill eller Neteller ser det däremot oftast inte så bra ut och en insättning med dessa två betalningsmetoder aktiverar oftast inte bonusen. Å andra sidan bör du ta reda på om det finns några avgifter när du gör en insättning. Detta innebär att inte hela överföringsbeloppet kommer fram, eftersom betaltjänstleverantören tar ut avgifter för överföringen. Men eftersom det första insättningsbeloppet är avgörande för bonusen är det ännu viktigare att kontrollera detta i förväg. Efteråt saknas exakt det belopp av de avdragna avgifterna, oavsett om du får bonusen eller inte. Avdraget för avgifterna kan därför göra exakt den skillnad som krävs. Om du kan fastställa avgiftsbeloppet i förväg kan du överföra avgiftsbeloppet samtidigt så att du fortfarande får välkomstbonusen trots avdraget.

Bettingleverantörer med PayPal rekommenderas särskilt, eftersom denna betalningsleverantör är en garanti för snabba och okomplicerade transaktioner.

Detta är de vanligaste betalningsmetoderna för att ta del av en bettingbonus:

  • PayPal
  • Kreditkort (MasterCard, Visa)
  • Banköverföring/omedelbar banköverföring

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.