Bästa förvaringshyllor på internet

Du kan få förvaringshyllor i många olika stilar som passar alla rum, oavsett om du behöver en robust garagebyggnad, bättre förvaring i köket eller en liten dekorativ hylla. En av de mest mångsidiga hyllorna du kan köpa är Seville Classics 5-Tier UltraZinc Steel Wire Shelving With Wheels. Det är en stark hylla som håller ordning på dina saker.

Om du ser ett rum i ditt hus som ständigt ser ut som om någon försöker förvandla det till en soptipp, kanske du stänger dörren och önskar att städfeen skulle komma på besök.

Förr eller senare måste du dock inse att det inte finns någon städfe och att du måste öppna dörren. Vi föreslår att du bara öppnar dörren om du är utrustad med rätt verktyg för att verkligen lyckas i denna kamp. Hyllor kan hjälpa dig att organisera röran, oavsett om du vill ha praktiska hyllor, stil eller både och i dina förvaringshyllor. Med hyllor kan du vara säker på att det finns en plats för varje föremål i rummet, vilket underlättar organisationen i hemmet.

Typer av hyllor

Olika typer av förvaringshyllor fungerar bättre i vissa delar av hemmet än andra, vilket Ideal Home beskriver. Overstock säger till exempel att hyllor som bokhyllor är bra för att förvara böcker och visa upp föremål, men inte för att förvara stora, tunga föremål.

  • Bokhyllor: Även om bokhyllor i första hand är till för att förvara böcker kan du också använda dem för att förvara keramik, prydnadssaker och digitala medier.
  • Dörrhyllor: Vissa hyllor hänger över en dörr och ger dig möjlighet att få lite extra förvaringsutrymme i ett skåp eller skafferi genom att använda utrymmet bakom dörren. Eftersom de flesta människor naturligt öppnar dörren till ett skåp eller skafferi långsamt behöver du inte oroa dig för att föremål flyger ut från hyllorna när dörren rör sig.
  • Hängande hyllor: Hängande hyllor fästs på väggen, vanligen genom att skruva fast fästen direkt i väggstommarna. Hyllornas brädor vilar sedan på eller är fästade på fästena.
  • Metallhyllor: Rektangulära metallhyllor har vertikala stolpar i alla fyra hörnen, som också fungerar som stöttor. De solida metallhyllorna är fästa på de vertikala stolparna. Dessa metallhyllor kan bära mycket vikt. De flesta metallhyllor har minst fyra hyllor.
  • Plasthyllor: Plasthyllor är utformade på samma sätt som metallhyllor, men är helt tillverkade av plast. Hyllorna i formgjuten plast klickar fast i plaststödpelarna. Plasthyllor är förvånansvärt robusta, men inte lika starka som metallhyllor.
  • Trådhyllor: Trådhyllor är utformade på samma sätt som metallhyllor och de tjocka trådarna är tillverkade av metall. Eftersom trådhyllor har luckor i hyllorna är de dock endast lämpliga för större föremål. Mindre föremål skulle falla igenom luckorna. Metallen i trådhyllor kan bära tunga föremål bra, som Home Advisor säger, men inte lika bra som massiva metallhyllor. Vissa trådhyllor har hjul vid basen av stödpelarna, vilket gör dem lätta att flytta.
  • Hyllor i möbler: Vissa möbler har inbyggda hyllor, t.ex. tv-ställ, soffbord eller underhållningscenter.
    Vissa typer av hyllor håller vikten bättre än andra, så fundera på vilken typ av vikt hyllan ska bära innan du väljer hyllkonstruktion.

Installation av hyllor

This Old House, Pottery Barn och All You Att installera hyllor är en uppgift låda med lås som de flesta kan göra själva med rätt verktyg. Här är några idéer att tänka på när du installerar hyllor.

Fäst på en väggbult: En flytande eller hängande hylla på en vägg måste fästas på en väggbult av trä. Om du inte vet var väggstommarna finns bakom gipsväggen i rummet behöver du en studsökare för att se till att skruvarna går in i stommarna, eftersom gipsväggen ensam inte kan bära hyllans vikt.
Fästen fästes: Vissa större typer av hyllor, t.ex. bokhyllor, måste fästas på en väggbult med ett fäste som också fästs på bokhyllans baksida. På så sätt kan bokhyllan inte lätt tippa över. Detta är ett säkert sätt att säkra en bokhylla.

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.